Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ο ταύρος που έπαιζε πίπιζα

5 φρυγανιές με μαρμελάδα από πορτοκάλια Σεβίλης οι οποίες δε φτάνουν ποτέ στο στόμα του πεινασμένου μας ταυρομάχου, ένα κρυστάλλινο σπουργίτι  που παίρνει σάρκα και οστά, μια ναζιάρα αγελάδα με απίστευτο μπρίο και... ένας ταύρος που έπαιζε πίπιζα!

Μια θεατρική παράσταση που σε ευχαριστεί τόσο όσο και το 4 ετών αγοράκι που κάθεται δίπλα σου, πετώντας άθελά του ποπκόρν καθώς στριφογυρνάει στο κάθισμά του και φωνάζει εκστασιασμένο στον πρωταγωνιστή το ποιός του έφαγε τη φρυγανιά!

Η (μάλλον δυσνόητη για τα παιδιά) πλοκή, σώζεται χάρη στην "άχαρη" χάρη ενός χαζούλη υπηρέτη και τα ροδοκόκκινα μάγουλα του τροφαντού δημάρχου!

Στο διάλλειμα, τα τσιπς, οι σοκολάτες και οι καραμέλες φαγώθηκαν εν ριπή οφθαλμού από την Μαρτίνα, με κάποια έκπληξη της ομολογουμένως, αφού η μαμά είναι συνήθως αυστηρή για το πόσα σκατολοϊδια μπορεί να φαγωθούν εντός της ημέρας!

Κάπως έτσι πέρασε η δική μας μέρα. Με θέατρο και ατέλειωτες διηγήσεις στους παπούδες για όλα αυτά που σήμερα, για πρώτη φορά είδαμε!

Ελπίζω κι εσύ να είχες μια εξίσου γεμάτη και όμορφη μέρα. Γεμάτη από το/τα παιδί/παιδιά σου και τη σκέψη στην καρδιά και το μυαλό πως είναι υπέροχο να είσαι μανούλα!

Καληνύχτα λοιπόν! Καλή ξεκούραση και ονειρα γλυκά!

Αύριο ξημερώνει μια ακόμα υπέροχη μέρα!

1 σχόλιο:

Σήμερα, ανήμερα των γεννεθλίων μου, έλαβα 2 πολύ συγκινητικά μηνύματα από το blog που έχω δημιουργήσει για τον Ραφαέλο μου... Μεγαλύτερο ...